вівторок, 24 травня 2016 р.

Творчо, смачно, весело

Навчитися смачно готувати під силу практично будь-якій людині. А якщо знати і застосовувати кухарські хитрощі, які кожна господиня збирає роками, то можна перетворитися на справжнього кулінара.

Учні 5-Б класу Великоолександрівської ЗОШ №2 зібралися в районній бібліотеці для дітей на конкурсну програму «Кулінарні секрети - юним господиням».


Тут вони поділилися найсмачнішими секретами своїх мам і бабусь, відповіли на питання кулінарної вікторини, переглянули підбірку журналів та книг з цікавими рецептами.


Весело провели час, скуштували смачного печива з чаєм. Як підсумок винесли з заходу найголовніше правило справжніх кулінарів: готувати будь-яку страву слід тільки в хорошому настрої.


Гуртківці молодшого відділу бібліотеки з гуртка «Читають всі!» також в ході проведення творчої години «Нехай квітує дерево родинне» основну увагу приділили секретам родинного затишку. Діти з задоволенням розповідали про те, як в їх родинах готують улюблені страви, ділилися їх рецептами. Гумористичною родзинкою зустрічі виявилась жартівлива міні-сценка «Як бізнесмен приїхав у село». Після перегляду відеосюжетів про родинні стосунки діти висловлювали свої думки з приводу побаченого.

Немає коментарів:

Дописати коментар