четвер, 28 листопада 2013 р.

Перший крок "Бібліо-art-ватаги" у веб-квесті :)

Волонтери "Бібліо-art-ватаги" Голопристанської дитячої бібліотеки з ентузіазмом включилися у веб-квест "П’ять сходинок до успіху, або Ключі від бібліотеки": зареєструвалися у Googl+ , створили сторінку Вконтакте і вирішили своє бачення "інформаційного ключа" продемонструвати сонячним міні-куточком "Увімкни бібліотеку!", у якому розмістили фото найцікавіших заходів.
"

Ми готові крокувати далі разом з вами, здобуваючи ключі!

пʼятницю, 22 листопада 2013 р.

Привіт із Нової Каховки всім учасникам веб-квесту!


Волонтери Новокаховської міської бібліотеки для дітей обновили виставку «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!»


Ми з гордістю звітуємо про перший рік роботи та презентуємо другу сходинку, подолати яку нам допомагатимуть книжки, подаровані постійним партнером бібліотеки О.М.Сидоренко
на семінарі волонтерських бригад.

А ще ми зняли відеоролик про нас –
читай-бригаду «Бібліоальпіністи».
Це – ми і це – наша робота!
І наш «перший ключ» від бібліотеки у веб-квесті «30.09»!

вівторок, 19 листопада 2013 р.

Свій "перший ключ" отримують волонтери з Чаплинки

В Чаплинському районі стартував
волонтерський веб-квест "П'ять сходинок до успіху, або Ключ від бібліотеки"
На районному семінарі було донесено до відома працівників публічних бібліотек, що працюють з дітьми, план волонтерських бригад на ІІ рік реалізації проекту.

 Волонтерська бригада "Книголюбчики" відібрала книги, з якими буде ходити до малюків, також з їх допомогою було оновлено  книжкову виставку "5 сходинок до твого успіху".


"Книголюбчики" оформили плакат-рекламу, на якому розмістили матеріал про свою волонтерську діяльність та своє гасло:


                  "Читати - це круто! Читати - це все!"

пʼятницю, 15 листопада 2013 р.

Від репетицій до... гарного настрою з чудесами :)

Волонтерська бригада "Бібліо-арт-ватага" Голопристанської дитячої бібліотеки надзвичайно любить театралізовані виступи. Звичайно, все починається з репетицій, тож, як і обіцяли в попередньому post'і - ось фото однієї з наших репетицій:
А що вийшло далі, ви можете переглянути на наступних світлинах - вже з волонтерського заходу - ігросканворду "Літературні чудеса":

Весело було всім - можете запитати у "шукачів чудес" і їх друзів, що зібралися під час осінніх канікул у бібліотеці. І, звичайно, фото на пам’ять і фотосесія "акторів" і "глядачів":

четвер, 7 листопада 2013 р.

"Чомусики" за роботою

Перше засідання бригади волонтерів «Чомусики» відбулося у Каланчацькій районній дитячій бібліотеці. Подробиці читайте на блозі бібліотеки.


середу, 6 листопада 2013 р.

Волонтери на бібліотечному ювілеї



31 жовтня Центральна бібліотека м.Нова Каховка святкувала 60-річний ювілей. Привітати гостей завітали ті, хто колись творив та цінував книгу:
                    Фараон, Монах-переписувач та першодрукар Іван Федоров.
Ці образи втілили у життя маленькі волонтери міської бібліотеки для дітей. Для кожного це був дебютний виступ, але хлопчики впоралися на «відмінно».