пʼятницю, 30 вересня 2011 р.

"Віват, бібліотеко!"

30 вересня дитячі бібліотеки Херсонської ЦБС взяли участь в загальносистемній акції «Віват, бібліотеко!», яка була приурочена до Всеукраїнського Дня бібліотек
Кожна з філій вийшла на вулиці свого мікрорайону обслуговування, щоб ще раз нагади його мешканцям про себе.




«Бібліотека чекає на вас»,- саме так звертались бібліотекарі до перехожих, роздаючи свої візитки пересиченим громадянам.

Паралельно з загальносистемним заходом  пройшла міні - акція саме дитячих бібліотек (підрозділів) «Час читати». Разом з волонтерами вони роздавали візитки своїх книгозбірень молодим батькам з малюками, що в цей час знаходились на вулиці.

Також кожен бажаючий мав змогу отримати й буклети, листівки з порадами щодо залучення дитини до читання з раннього віку. Разом з печатною продукцією кожен малюк отримував ще повітряну кульку з зазначеним на нею номером бібліотеки.

Після проведення вуличних акцій об 11.00 працівники системи зібрались на майданчику біля Центральної міської бібліотеки ім. Л.Українки.

Саме тут їх прийшли привітати активні читачі, волонтери та …літературні герої.





А розпочалось свято з малюнку на асфальті, який намалювали вдячні читачі своїм улюбленим бібліотекарям. 

Після того як зібрались  учасники акції, всі завітали до приміщення бібліотеки, щоб взяти участь в урочистостях, присвячених Всеукраїнському Дню бібліотек.

Фото проведення акції розміщено https://www.facebook.com/media/set/?set=a.112928275482697.18268.100002965755293&type=1

Лібіга Л. Г.,
Центральна бібліотека для дітей Херсонської ЦБС

Немає коментарів:

Дописати коментар