четвер, 6 жовтня 2011 р.

Книга – джерело знань. Читати - круто, кльово, класно!


Саме таку фразу склали учасники літературної гри-квесту «Книжкові ювілеї», яку організувала Голопристанська центральна дитяча бібліотека для команд міських шкіл 30 вересня у Всеукраїнський день бібліотек під час Обласного Відкритого уроку читання, девіз якого «Бібліотек@: інформація – знання – успіх».
Завдяки тісній співпраці з відділом освіти райдержадміністрації та шкільними бібліотекарями, команди юних книголюбів мали змогу показати свої начитаність та ерудованість, уміння співпрацювати при вирішенні спільних задач і творчо застосовувати набуті знання в нових ситуаціях.
Територією для гри стала паркова зона, де на визначених семи станціях квестерів чекали агенти із літературними завданнями (у ролі агентів виступали бібліотекарі Голопристанських центральної та дитячої бібліотек).
За результатами гри перше місце здобула команда міської ЗОШ№1, друге – ЗОШ№3, третє – ЗОШ№4 і четверте – Голопристанська гімназія. Але не залежно від того, яке місце вибороли команди, вважаємо, що виграв кожен, бо мав змогу не тільки показати свої здібності, але й отримати нову інформацію, що трансформуючись у знання веде до успіху у майбутньому.

Немає коментарів:

Дописати коментар