понеділок, 19 грудня 2011 р.

Вітання від Святого Миколая, головний приз - від "Грані-Т"

16 грудня 2011 року в залі Херсонського державного будинку художньої творчості відбувся святковий фінал 3-го щорічного Всеукраїнського регіонального конкурсу «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу».
 

  
Театралізовану постановку фінального дійства, приуроченого до улюбленого дітьми свята - дня Святого Миколая, під назвою «Розкажу Миколаю, про що я читаю», здійснив колектив Херсонської обласної бібліотеки для дітей – співорганізатора конкурсу на регіональному рівні.
У конкурсі брали участь всі бажаючі учні 4-5 класів загальноосвітніх навчальних закладів нашої області.
На розгляд обласного журі було представлено 53 творчі роботи юних шанувальників сучасного красного письменства.
Оцінивши відгуки згідно з установленими в Положенні про конкурс вимогами, враховуючи літературний рівень тексту відгуку, оригінальність викладу думки дитини, творче ставлення до складання відгуку, грамотність тексту тощо, обласне журі конкурсу визначило переможців. 


І місце присуджене Харіній Мирославі, учениці 5-В класу Скадовської ЗОШ І-ІІІ ступенів №3 (учитель - Коляденко Надія Григорівна), за відгук на книгу О.Ільченка „Таємниця старої обсерваторії”.
     





Їй і дістався головний приз конкурсу - нетбук від видавництва "Грані-Т".   
Але володарі ІІ та ІІІ місця - Настя Гудим та Настя Біла, здається, не дуже засмутилися, отримавши як приз величезні м'які іграшки:


   

  

Немає коментарів:

Дописати коментар