неділю, 1 січня 2012 р.

Волонтерський Новий рік у Голопристанській ЦДБ





На новорічну вечірку "Дива чарівної ночі" зібралися 29 грудня 2011 року у бібліотеці найактивніші волонтери. Програма вечірки була для них сюрпризом і розпочалася несподіваним маскарадом (волонтери прийшли з гарним настроєм, але без костюмів і одягалися в запропоновані бібліотекарями), на якому ролі і костюми розподілялися жеребкуванням. Парад героїв був несподіваним, але дуже веселим, тож розвага продовжилася незвичайними конкурсами. Пари учасників перетворювалися на символ 2012 року - драконів - і повинні були виконати певні дії, що їм вдалося дуже злагоджено. Одним із творчих завдань стало написання віршованих рядків за заданою римою - це вдалося і дуже сподобалося усім учасникам.
Креативний "шумовий" ансамбль у складі волонтерів виконав і заспівав новорічних пісень і, звичайно ж, не обійшлося без театральної імпровізації, під час якої не тільки показали свою акторську майстерність, а й нареготалися досхочу.
Яке ж свято обійдеться без новорічних смаколиків? Мандарини і яблука, цукерки та тістечка смакували усім із запашним чаєм.А ще кожен отримав цікаві призи-сюрпризи :)
Хочете веселощів та пустощів? Приходьте до нас теж...
Більше світлин на нашій сторінці у facebook

Немає коментарів:

Дописати коментар