четвер, 23 лютого 2012 р.

Волонтери! Допоможемо своїм бібліотекам створити відео...

і виграти у конкурсі, оголошеному Програмою "Бібліоміст"!

Про умови конкурсу читайте також на "Бібліотечному автобані" та на офіційному веб-сайті "Бібліомосту". Там же розміщені посилання, за якими можна "скачати" заявку на участь у конкурсі.
І - цитуємо організаторів: "Конкурс «БібліоКіноФест: Кадри вирішують все» оголошується з метою відзначити відео, які привертають увагу громад до бібліотек, рекламують бібліотечні послуги та змінюють сприйняття бібліотек у суспільстві.
Конкурс проводиться Радою міжнародних наукових досліджень та обмінів (IREX) у рамках програми «Бібліоміст» за підтримки Української бібліотечної асоціації, Міністерства культури України та Національної парламентської бібліотеки України. Результати конкурсу буде оголошено 21 травня 2012 р. на Ярмарку "Сучасна бібліотека: розбудовуємо місцеві громади".
Завдання конкурсу – заохотити бібліотеки рекламувати ефективні та сучасні послуги, що надаються користувачам, для залучення більшої кількості відвідувачів та налагодження успішних партнерств шляхом створення та розповсюдження відеороликів. Відео може бути одним з найефективніших видів реклами і в такий спосіб допомагає привернути увагу користувачів до нових послуг, а отже сприяє розвитку громад.
До участі в конкурсі запрошуються представники всіх видів та типів українських бібліотек (публічних, спеціальних тощо). Учасник має подати на конкурс відео, що висвітлює сучасну і ефективну бібліотечну послугу, яка сприяє покращенню якості життя громади і розвитку бібліотечного закладу."

Немає коментарів:

Дописати коментар