понеділок, 11 червня 2012 р.

Фіналісти ІІ обласного конкурсу: волонтерська бригада Новокаховської міської бібліотеки для дітей

Четвертий фіналіст обласної акції "Читай - і стань успішним!" (четвертий за алфавітом, а не за дасягнутими результатами!), волонтерська бригада Новокаховської міської бібліотеки для дітей, запропонував школярам Херсона участь у грі "Гіннес-шоу".  Як ви вже, напевно. здогадалися, у грі розігрувались найрізноманітніші номінації і визначались "най-гнай-най..." її учасники. Окрім звичайнісінького Ведучого, гру проводили найвідоміші бешкетники світової дитячої літератури - Карлсон, Що Живе На Даху  та Пеппі Довгапанчоха.
А які завдання повинні були виконати учасники гри і на які запитання дати відповіть, що переконати всіх, що вони - найспритніші, найрозумніщші. найначитаніші - про це читайте у сценарії гри волонтерів з Нової Каховки (звичайно ж, як і волонтерам з інших районів, їм допомагали все це вигадати бібліотекарі. Але гру наші сміливці-волонтери проводили самостійно! ну хіба що трошки їх підтримували дорослі - і то переважно як уболівальники!).
 

Новокаховська міська бібліотека для дітей була визнана переможцем у номінації "Крайщий звіт про роботу у акції "Читай - і стань успішним!", продемонструвавши різнопланову, обширну роботу по просуванню читання за допомогою та за безпосередньою участю волонтерів, - як безпосередньо в міській бібліотеці для дітей, так і у бібліотеках-філіях Новокаховської ЦБС, що обслуговують дітей.

Відео волонтерів із Нової Каховки, створене в жанрі "буктрейлер", отримало високі оцінки спеціального журі і з дуже незначним відривом поступилося переможцям - голопристанцям:
 


Але, безперечно, найяскравіше враження від виступу в конкурсі волонтерської бригади з Нової Каховки залишила Катерина Пісня (на фото) - своїм переможним виступом із презентацією у форматі "печа-куча". Власне презентацію ви можете завантажити за цим посиланням, а віршований (!) супроводжуючий текст - ось тут.  



І, нарешті, більше фото про фінальне свято взагалі і про участь новокаховських волонтерів у різноманітних заходах святкового дня зокрема, - у фотоальбомах на Facebook!
Вітання з перемогою, новокаховчани! Нових здобутків і призів!

Немає коментарів:

Дописати коментар