суботу, 1 вересня 2012 р.

Білозерська районна бібліотека для дітей підсумовує театральне волонтерське літо 2012

 
Ще й літо не почалося, а діти почали запитувати: "А ми будемо ходити по дитсадках?", "А коли ми вже будемо готуватися до вистав?", "А яку виставу ми будемо показувати?".
Звичайно будемо, адже нас так чекають дошкільнята і, навіть, вихователі, зустрічаючи на вулиці, запитують, коли ми до них прийдемо.
Вирішили театралізувати казку, яка була написана для лялькового театру "Колобок повертається". Ця казка інтерактивна - казкові герої тут не тільки грають свої ролі, а й загадують загадки дітям, грають з ними в ігри, - тому дуже добре сприймається маленькими дітками.
Виготовлена в минулому році хатинка, перетворилася на ліс. Ми просто віконця закрили намальованими деревами. Ось як це вийшло. Якраз і фрагмент репетиції у бібліотеці побачите, якщо перейдете за наданим нижче посиланням:
Читати та дивитись на блозі бібліотеки
 
 
bibliozerka

3 коментарі:

  1. Попрацювали всі в театрі на славу! Слідкувала за фото-звітами, я в захваті. Скільки зробленої роботи, а головне: довірливі оченята ваших найщиріших глядачів. З якою цікавістю дітки дивилися на гру юних акторів. Ви всі молодці!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Прийміть вдячність від бібліотекарів та юних волонтерів Білозерської районної дитячої бібліотеки за високу оцінку нашої роботи. Справді, малюкам дуже подобаються театралізації, а волонтерам дуже подобається бути артистами. Все вийшло класно!

    ВідповістиВидалити
  3. Таке чудове волонтерське літо вдалося білозерчанам! Розумниці бібліотекарі, суперові читачі-волонтери!

    ВідповістиВидалити