неділю, 8 вересня 2013 р.

Дитячі історії про найголовніше: підсумки

   
  
Обласне журі конкурсу, перечитавши та роздивившись усі 99 (!) книжечок-саморобок, поданих на конкурс і читачами обласної дитячої книгозбірні, і читачами районних дитячих, сільських і міських бібліотек нашої області, подивувавшись багатій фантазії та художній майстерності юних авторів, зрештою таки визначилось і з переможцями. Оскільки зробити це було дуже непросто, то й переможців у деяких номінаціях виявилося більше, ніж очікувалося :)
Вітання усім учасникам конкурсу! Друзі, навіть якщо ви не потрапили в число переможців - не засмучуйтесь. По-перше, усі ваші книжечки із задоволенням читатимуть ваші ровесники, а по-друге - деякі з робіт рекомендовані обласним журі конкурсу до участі ще у двох творчих змаганнях юних письменників-фантазерів: регіональному літературному конкурсі імені Ю. К. Голобородька та міжнародному конкурсі "ФантФест". Можливо, ваша перемога ще чекає на вас!
Витяг із офіційного протоколу обласного туру конкурсу, з "неофіційними" фото та відео ілюстраціями - у блозі "Увімкни бібліотеку!"
 
Роботи переможців обласного туру вирушають до Києва, щоб позмагатися із творами учасників із інших областей і міст за всеукраїнську першість. 
Чекатимемо результатів ІІ туру й бажаємо перемоги у ньому усім херсонським фіналістам!
  

Немає коментарів:

Дописати коментар