понеділок, 10 серпня 2015 р.

З однодумцями весело

У бібліотечних закладах Нововоронцовського району завершився І етап обласного інтелектуального турніру «Ігри патріотів Херсонщини». Діти активно включилися в змагання. Найбільшу кількість учасників було задіяно в шкільній бібліотеці Нововоронцовської ЗОШ №2 та сільських: Біляївській, Гаврилівській, Нововоскресеньській. 

Учасники-читачі останньої не лише перевірили свої знання, відкрили для себе щось нове, а й поділитися з друзями цікавими історіями. 
А до гри в Гаврилівській ЗОШ I-III ступенів долучилися також класні керівники 4 і 5 класів Грицик І. та Малета І. Вони відмітили, що питання дуже вдало підібрані. Тому учні із задоволенням мандрували тваринним світом Херсонщини.
Серед названих бібліотек слід окремо відзначити турнір, який відбувся в Нововоронцовській загальноосвітній школі №2. Його організували і провели члени бібліотечного клубу «Перлина» Нікітюк Юлія та Шляпіна Вікторія, учениці 8 класу. «Перлинки» запросили школярів в експедицію рідним краєм, під час якої знайомили учасників із новими, цікавими і навіть таємничими краєзнавчими фактами. Гравці відмітили, що гра допомогла їм розширити світогляд, краще пізнати та полюбити рідний край, весело провести час разом з однодумцями.
Переможці завзято готуються до нової подорожі. 


Немає коментарів:

Дописати коментар