середу, 6 квітня 2016 р.

Волонтери вітають учасників конкурсу «Найкращий читач – 2016»

Сонячної днини 5 квітня у великій читальній залі Новокаховської  міської бібліотеки для дітей зібралися переможці 1етапу конкурсу «Найкращий читач – 2016», гості, вболівальники та бібліотекарі, щоб взяти участь у святковому дійстві 2 етапу. 
Такого різноманіття творчості у нас, напевно, ще не було! Діти демонстрували і відеоролики, і театральні постановки, і майстерні презентації, які супроводжували  досконалим викладенням прочитаного.
Перед тим, як наше поважне журі мало оголосити імена переможців, усім учасникам свята було запропоновано здійснити «Подорож до Одеси» - в такий собі книжковий мікс, де працівники читальної зали для 5-9 класів  обєднали усі відгуки на усі книжки, які були представлені під час проведення 1етапу. Вийшло цікаво та весело, а також повчально – діти пригадали назви усіх книжок, прочитаних ними, бо всі вони лунали у нашій «подорожі».


Продовжили свято учасники бібліотечної бригади «Бібліоальпіністи», учні Новокаховської гімназії Єзерський Кирило та Цибульський Гліб, запропонувавши нашим гостям веселу сценку «Несуразные вещи».


Після веселого відпочинку відбулося нагородження усіх 22 переможців 1-го етапу конкурсу. Кожен учасник отримав  «Похвальну грамоту» та книжку Дзвінки Матіяш «Марта з вулиці Святого Миколая».  Кожна бібліотека Новокаховської  ЦБС отримала у свої фонди книжку Марини Павленко «Русалонька із 7-В + дуже морська історія».  Окремі нагороди одержали: бібліотека Новокаховської гімназії – за кращу ілюстрацію; бібліотека ЗОШ № 4 – за кращу театральну постановку; бібліотека ЗОШ № 5 – за перемогу; бібліотеки ЗОШ № 1, НВК № 2 та Дніпрянська ЗОШ  - за гарну підготовку дітей. Книжки, які отримали учасники і бібліотеки міста, подарував головний партнер міської бібліотеки для дітей, громадський діяч Сидоренко Олександр Миколайович.


І, нарешті – урочиста хвилина: в залі лунають імена переможців. Ними у цьому році стали: Бабич Сергій – учень 6 класу ЗОШ № 5 та Сидоркіна Анна – учениця 7 класу ЗОШ № 5. Вітаємо переможців, які 21 квітня будуть приймати участь у 3 етапі  конкурсу «Найкращий читач – 2016», що проходитиме у м.Херсоні, та побажаємо їм успіхів!




Немає коментарів:

Дописати коментар