вівторок, 10 січня 2017 р.

Зимові канікули — найвеселіша і найцікавіша пора

Це зустріч Нового року із красунею ялинкою, веселі колядки на Різдво, катання на санях, веселі гірки. І, звичайно ж, зимові канікули не можуть обійтися без книги. Під час зимових канікул у бібліотеці бібліотекарі Великоолександрівської ЦДБ проводять цікаві розважальні заходи для читачів. Юні читачі приймали участь в грі – мандрівці «Подорож у країну Новоріччя», рольовій грі «У зимовому лісі», конкурсах «Театральний», «Весела нісенітниця», «Новорічна ріпка». Члени гуртка «Читають всі!» підготували експрес – хвилинку «Новий рік чекають всі малята». 



Волонтери ЦДБ готуються до показу міні – вистави «Новый год настает!» гуртківцям ЦДЮТ та читачам ЦДБ. Вихованцям ЦДЮТ сподобалась святкова зустріч в бібліотеці з волонтерами ЦДБ. Під час жвавого діалогу присутні поділилися враженнями зустрічі Нового року та Різдва : «…ось тато приносить додому красуню – ялинку і всі разом починаємо її наряджати різнокольоровими кульками та мішурою, мама з бабусею з самого ранку пораються на кухні, нарізаючи улюблений салат «Олів’є», а в духовці ось – ось спечеться пиріг…» 



А ще говорили про те, як називають діда Мороза в різних країнах і які традиції святкування нового року в Австралії, в Італії, Португалії, Швеції, Естонії та Австрії. Діти розповідали про подарунки, які отримали від Святого Миколая та від Дідуся Мороза. Двері районної бібліотеки для дітей відчинені для всіх читачів, для всіх бажаючих, хто хоче провести змістовно і весело своє дозвілля під час зимових канікул.



Немає коментарів:

Дописати коментар