середу, 16 травня 2018 р.

Бенефіс бібліотечних волонтерів Новокаховської ЦБС:

«Мрій! Читай! Досягай!»
Активні, творчі, читаючи і надзвичайно позитивні,  – дружньою волонтерською родиною зібралися 15 травня у міській бібліотеці для дітей волонтери 6 бригад бібліотек Новокаховської ЦБС щоб поділитися своїми досягненнями за минулий навчальний рік і помріяти майбутнім.



         Заступник директора ЦБС по роботі з дітьми Карпенко Валентина Іванівна звернулася до дітей з вітальним словом, зазначивши всі волонтерські здобутки та досягнення.
         Далі кожна команда презентувала свої цікавинки у волонтерській роботі.
         Так читачі міської бібліотеки для дітей презентували буктрейлер на книжку «Лисичка йде до бібліотеки», ділилися враженнями від волонтерської акції «Подаруй бібліотеці книжку»

         Інші волонтери розповідали про свої читання в садочках та майданчиках.



А ось малеча з дитячого відділу міської бібліотеки № 2 підійшла до свого завдання творчо – діти розповідали про себе у костюмах.

Волонтерка з міської бібліотеки № 4 розповіла вірш Наталі Забіли, піднявши всім присутнім настрій, адже це було дійсно смішно.
Волонтерські бригади не тільки дивували один одного своїми перемогами, але й приймали участь у вікторинах і конкурсах, які підготували для них бібліотекарі: малювали прислівя, подорожували по казках, вгадували фрукти та овочі.



 Крім того, кожна волонтерська бригада дістала подарунок – новенькі книжки від громадського діяча, депутата шести скликань Херсонської обласної ради та  партнера бібліотеки у проведені обласної бібліотечної акції «Мрій! Читай! Досягай!» Сидоренко Олександра Миколайовича.
Ми дуже вдячні громадському діячу за благодійність, за внесок в розвиток підростаючого покоління.

На згадку про даний захід кожна волонтерська бригада сфотографувалася у нашій фотозоні.






Немає коментарів:

Дописати коментар