неділю, 8 грудня 2019 р.

Обласна волонтерська акція


Волонтерський BOOK-slem
05 грудня – день волонтерів. У міської бібліотеки для дітей багаторічний досвід у роботі з волонтерами. І тому, саме цього дня ми запросили до  себе дітей – майбутніх волонтерів.
Як познайомитися з ними ближче? Допоміг тест «Знайомство із собою», який розповів, які ж діти будуть допомагати бібліотеці у виконанні обласної  волонтерської акції  «Мрій! Читай! Досягай!»
До нас прийшли веселі, добрі, творчі, кмітливі, щедрі, чуйні та винахідливі діти. І вони знають, що волонтер – це той, хто допомагає іншим. Ми запитали їх, як розуміють вони людські цінності та попросили розв’язати проблемну ситуацію.

Дуже тішить, що діти розуміють сутність запропонованих завдань. А ще, вони дуже кмітливі, бо змогли віднайти букви, що заблукали, вірно встановити кордони слів, розв’язати метаграми та  спробувати себе в ролі письменників.

 Дуже тішилися, коли все вдавалося.
Та головне чекало усіх попереду. Троє із присутніх, учні 6-А класу гімназії: Дмитро Тодоріко та брати Лємєшеви – Дмитро та Михайло  зняли буктрейлер про значення книги, де прорекламували книгу Д. Дефо «Робінзон Крузо». Усі разом діти подивилися трейлер, після чого отримали завдання: скласти рекламу улюбленої книги.  Ось, що з цього вийшло.





Найкращою була реклама книги «Коти – вояки» від Косован Варвари. Та всі підійшли до виконання завдання творчо. Особливо зворушливою була реклама про пригоди дівчинки Аліси від Олександра Дяченко.
Усі разом ми склали завдання, які будемо виконувати згодом. Найперші чекають уже 19 грудня, та про це – згодом…




Немає коментарів:

Дописати коментар