суботу, 18 грудня 2021 р.

Святкова фольк - мандрівка "Нічка зорі розсипає, всі чекають Миколая!"

  


День Святого Миколая – це довгоочікуваний  день зустрічі зі своїми  мріями та бажаннями, це  свято дитинства і щедрості, на яке щорічно чекає малеча Діточки  з самого раночку  знаходять  омріяні подаруночки під своїми подушками та  протягом  всього дня продовжують славити Миколая.

  Святковий настрій, тепла атмосфера, веселий дитячий сміх та передчуття чогось неймовірного панували в Каланчацький бібліотеці для дітей напередодні  такого найдивовижнішого, найбажанішого торжества. В затишній залі дитячої книгозбірні на святкову фольк – мандрівку «Нічка ночі розсипає, всі чекають Миколая» зібрались діти тимчасово внутрішньо переміщених сімей, щоб  отримати багато сонячних емоцій, повірити в диво, добро та милосердя.


Для своїх  любих гостей   працівники дитячої  бібліотеки, її талановиті читачі - бібліотечні волонтери (Костянюк Валерія, Зінченко Ілля, Дрьомін Сергій, учні 7-А класу  Каланчацького ЗПЗСО №1)  і Каланчацька районна організація Товариства Червоного Хреста (голова Петруненко Т.Д) приготували справжнє  чудове  театралізоване дійство з конкурсами, вікторинами, завданнями, лотереєю. «зимовими» книжками, ну і звичайно ж, солодкими подарунками.

  Спроба Кривляки – Задаваки зіпсувати свято та завадити  приходу Святого Миколая зазнала повного краху. Всі її завдання – конкурси:  «Намалюй сніговика», «Чарівні рукавички», «Начитані та розумні», «Ще тій актор!», «Миколай та миколайчики» діти виконали вкрай пречудово!  Чемні, розумні, творчі діти зібрали всі зірочки, які  і показали шлях Миколаю і він завітав на свято до бібліотеки з мішком подарунків. Чудотворець, переконавшись в чемності дітей, обдарував їх солодощами та побажав гарних зимових свят.





  Вітаємо і ми  всіх зі святами! Нехай у всіх домівках панує радість і здоров’я, у родині — взаєморозуміння та добробут, у серці — віра, надія та любов. Добра  Вам та здійснення найзаповітніших мрій та бажань! З днем Святого Миколая! Живіть щасливо!

Немає коментарів:

Дописати коментар