пʼятницю, 22 березня 2024 р.

Дружба, завзятість та віра – шлях до МИРУ!

Нещодавно Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки отримала в подарунок неймовірне літературно–художнє видання, збірку оповідань для старшого дошкільного, молодшого і середнього шкільного віку, яка вийшла у львівському видавництві ЛА «Піраміда», під назвою «Я – повітряна розвідниця!». 
Її автор – Артем Савва – український військовослужбовець із Первомайська, який із перших днів повномасштабного вторгнення перебуває у лавах ЗСУ.
Дивовижні історії цієї збірки були написані у паузах між бойовою роботою, основані на реальних подіях та дуже вдало обіграні в казковій формі. Завдяки головній героїні, Зеленій Мусі та її друзям, маленький читач має шанс переконатися в тому, що навіть коли ти маленький і не помітний, все одно ти можеш зробити багато для захисту своєї країни. А якщо ти маєш круту команду – кмітливих та сильних друзів – взагалі можеш стати справжнім героєм у боротьбі за волю України.
Працівники Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки безмірно вдячні автору за подарунок, вражаючий та значний зміст книги, на основі якої будуть проведені заходи, спрямовані на виховання та розвиток громадянської, національної свідомості, а юні патріоти залюбки читатимуть надзвичайні історії про незрівнянний подвиг, відвагу та хоробрість свого народу.


2 коментарі: