понеділок, 19 грудня 2016 р.

Святий Миколай мандрує Україною

У міській бібліотеці для дітей м. Нова Каховка цьогорічні Миколаєві свята  розпочалися ще напередодні, 18 грудня, коли тут зібралися учасники студії «Оберіг» разом із батьками на арт -зустріч «У майстерні народної іграшки» , щоб поговорити про свої захоплення, послухати про дива Святого Миколая, пограти в ігри та отримати нагороди та солодкі призи. Допомагав бібліотекарям волонтер бібліотечної бригади «Бібліоальпіністи», які нині долають п’яту сходинку у волонтерській акції «П’ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку», учень V(9)-А класу гімназії  Єзерський Кирило. Хлопець «приміряв» на себе ангельські крила, адже до наших гостей вночі обов’язково мали б завітати янголята разом із Миколаєм.


А на арт-зустрічі наш янгол-волонтер допоміг нагородити кожного із учасників студії іменними нагородами «Юній майстрині» та «Юному майстру»



та вручив кожній дитині солодкий подарунок із різдвяного чобітка Святого Миколая.


В день Святого Миколая, Кирило разом зі своєю однокласницею -  Президентом гімназії, бібліотечним волонтером  Бесєдіною Анастасією спробували стати добрими янголами, щоб подарувати диво іншим. Вирушили вони у подорож до справжнього друга дитячої бібліотеки, громадського діяча, мецената – Сидоренко Олександра Миколайовича, щоб подарувати святкові віншування та вироби учасників студії «Оберіг» - ляльку-мотанку «Різдвяний янгол».


Олександр Миколайович, як завжди, прийняв наших волонтерів з великою теплотою. Діти слухали розповідь про можливості нашого міста, про те, що нам не потрібно шукати далеко, все є тут, у нас. Тож, потрібно вчитися, читати книжки, щоб досягнути успіху у майбутньому.
Тож, наші волонтери  не тільки подарували диво, а й отримали, натомість, багато вражень, а ще – приємних, «миколаєвих»  подарунків до свята.





Немає коментарів:

Дописати коментар