пʼятницю, 16 вересня 2011 р.

Марафон... у бібліотеці

30 вересня - Всеукраїнський день бібліотек
   
30 вересня у Херсонській обласній бібліотеці для дітей відбудеться Бібліотечний Літературний Марафон "Територія успіху"- цілоденну естафету інтерактивних заходів та зустрічей у бібліотеці.
Головною складовою Марафону, за традицією, стануть Відкриті уроки читання від популярних українських письменників та відомих громадських і культурних діячів нашого краю, успішних особистостей. Учасників Марафону чекає і "відеопрем'єра" - новий ролик із циклу "Читання - шлях до успіху".

За програмою Марафону безпосередньо у обласній книгозбірні з читачами, бібліотекарями – дитячими та шкільними, організаторами дитячого читання, херсонськими літераторами та учасниками літературних студій у різноманітних форматах спілкуватимуться:
- відомі українські письменники і книговидавці брати Капранови;
- лауреат Національної премії України імені Т. Г. Шевченка в галузі літератури Анатолій Іванович Кичинський; - доктор педагогічних наук, чл.-кор. АПН України, професор кафедри педагогіки і психології Херсонської академії неперервної освіти Євдокія Петрівна Голобородько;
- директор ТВО «Скіфія», заслужений журналіст України, письменник Анатолій Петрович Марущак; - директор книготоргівельної мережі «Учбова книга», друг бібліотеки Ганна Валеріївна Лісова.

Майстер-клас колегам – активним помічникам бібліотекарів у пропаганді дитячої книги та читання – даватимуть учасники бібліотечної волонтерської бригади із Голопристанської районної бібліотеки для дітей. А волонтери отримають, у свою чергу, майстер-клас від Ганни Тараненко, спеціаліста з розвитку веб-ресурсів програми "Бібліоміст".

2 коментарі: