пʼятницю, 18 травня 2012 р.

Від Колумбії до Чилі

Латиноамериканські розвідки Кирила Стрємоусова
 
17 травня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей завітав незвичайний мандрівник, який полишив усе, аби побачити світ на власні очі. Мексика, Панама, Гондурас, Коста-Ріка, Перу, цей список можна продовжувати далі... Він проїхав на мотоциклі та пройшов пішки Північну, Центральну та Південну Америки, обравши маршрут легендарного Че Гевари. Пригоди переслідували його на кожному кроці: то сумку з документами і грішми вкрали, то мотоцикл потрапив у вибоїну і колеса стали квадратними, що не було змоги їхати далі. Але не дивлячись ні на що, він повернувся додому до Херсону, здоровий і неушкоджений, з серцем, сповненим любові до всього світу. Учні шостих класів школи №27 мали унікальну нагоду почути  неймовірні латиноамериканські історії Кирила Стрємоусова та поставити йому свої нескінченні питання.
   


Наостанок домовилися, що спільне фото з Кирилом стане своєрідним символом дружби, віри у себе і здійснення майбутніх подорожей, можливо, разом. Адже мандрівники не сидять на місці. Кирило планує далі вирушити до Індії, Австралії, Нової Зеландії… Приєднуйтесь! Думаю, Вас не налякає голодування чи ночівлі просто неба, бо саме так, наодинці із Всесвітом і з безкінечною вірою у серці, можна відчути себе гармонійно і комфортно.

Оксана Розміровська,
завідуюча відділом обслуговування читачів-учнів 5-9 класів
  
P.S. І як же без фото з цієї зустрічі обійтися?!
 







 


1 коментар:

  1. Зустріч була суперовою! Маса вражень! Дякуємо Кирилу за відвертість та щиру розмову! Успіхів Вам у подальших подорожах!

    ВідповістиВидалити