суботу, 9 червня 2012 р.

Фіналісти ІІ обласного конкурсу: волонтерська бригада Білозерської ЦДБ

Білозерські волонтери недарма славляться своїм умінням грати і навіть акторською майстерністю! Адже вони шліфують ці уміння у численних літературних та ерудит-конкурсах та іграх, які відбуваються у районній бібліотеці для дітей, у виступах свого власного літературного театру (чого вартують лиш літні гастролі дитячими садочками!).
Не кажу вже про керівника волонтерської бригади районної дитячої книгозбірні Ангеліну Василівну Вєтрову, яка не лише на Херсонщині відома своїми авторськими сценаріями й ігровими моделями (знамениті "хрестики-нулики", здається, купили в 2010 році на Міжрегіональному ярмарку всі бібліотеки-учасниці!)
Отож, перемога Білозерської волонтерської бригади у номінації "Краща літературна гра волонтерської бригади" ні для кого не стала несподіванкою: і тему вибрали найактуальнішу (футбол!), і у виконанні продемонстрували усі свої уміння, навички й обдарування.
А що білозерчани свою гру ще й на відео знімали, то цього разу замість фотоілюстрацій використовуємо оперативно створений у Білозерській районній бібліотеці для дітей відеорепортаж:


Прочитати сценарій гри можна тут - і все побачене у відео стане зрозумілішим.
Якщо ж маєте бажання "зупинити мить" і роздивитися все у подробицях - тоді вам до "серії 2" фотоальбому фінального свята акції "Читай - і стань успішним!", а також на блоґ самої Білозерської ЦДБ - http://bibliozerka.livejournal.com/, і от це вже раджу обов'язково!
Адже тут є не лише звіт про гру, а й детальний щоденник усього дня в Херсоні 1 червня 2012.
Цитую:

"Стільки подій! Стільки новин! Стільки нових вражень! А ще і після смачного обіду, діткам-волонтерам захотілося поспати.    Але сон, як рукою зняло, коли вони почули: "Гайда до Медіа-центру!"Вони мріяли про це вже давно. Як бачите, мрії збуваються! Головне, треба точно знати, чого ти хочеш.Після довгого, насиченого подіями дня, ми в Медіа-центі ХОБД не тільки мультфільм 3D подивилися, а й відпочили.І вже з новими силами, підкріпившись булочками та солодощами, відправились на автостанцію.  По дорозі, кожен розповідав, що йому найбільше сподобалось, сміялися, шумно обговорювали нашу гру.
І ладні до неба підстрибувати від радості та задоволення, які отримали цього святкового дня!                                                              Дякуємо всім працівника ХОБД за чудовий день.
 (Будь ласка! Ми від приїзду волонтерів із районів отримали не менше задоволення і навзаєм щиро вам, друзі й колеги, юні й дорослі, дякуємо!)
Чи став цей день Днем захисту дітей?Так! І не тільки один день. Ми захистити дітей від байдикування та безглуздого проведення вільного часу, бо вони наполегливо і довго готувалися, приходячи в бібліотеку, від лінощів, бо їм довелося чи не щодня раненько вставати, щоб багато разів провести гру у нашій бібліотеці для дітей Білозерки і багато чого вивчити напам`ять, від егоїзму, бо кожен відчув себе членом нового колективу, від неуцтва, бо вони прочитали не одну книжку, в процесі підготовки, ї їм сподобалось це робити.Вже був вечір, коли ми всі, втомлені але щасливі, зайшли у нашу бібліотеку. Хтось з дітей сказав: "Нарешті, ми вдома!". І ще світліше стало на душі... Нашу бібліотеку діти називають домом!
Вітаємо з перемогою дружню команду волонтерів із Білозерки! Вітаємо, блискуча командо бібліотекарів! 


4 коментарі:

  1. Ще раз дякуємо всім працівникам ХОБД за чудовий святковий день.

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з перемогою!!! Ви Молодці!!!
    Всім учасникам волонтерської бригади та їх чарівному керівникові, Ангеліні Вєтровій, бажаю подальших творчих успіхів!!!
    З великим інтересом слідкую за Вашою роботою.
    Ви найкращі!!!

    ВідповістиВидалити
  3. До нових зустрічей - і у Херсоні, і в Білозерці! Успіхів і нових перемог!

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, дорогі колеги. Прийміть взаємні побажання.

    ВідповістиВидалити