суботу, 5 січня 2013 р.

Як волонтери Новий рік зустрічали...

А ви вже зустріли Новий рік? Весело? Креативно? Смачно? Саме такою була новорічна волонтерська зустріч у Голопристанській ЦДБ. І назва її - новорічно-рятувальна операція "Самі вдома" - говорить сама за себе. Уявіть: зібралися волонтери у бібліотеці, а там нікого немає, лише якась набридлива муха дзижчить у вуха. І що ж ви думаєте виявилося? Не муха це була, а найсправжнісінька зачаклована бібліотекарка (придивіться, он вона стоїть на бильці крісла).
  
  
Це саме її довелося рятувати від чарів злого чаклуна, виконуючи всі його забаганки. А хотів він не багато і не мало - весело зустріти Новий рік. Що ви зазвичай хочете в новорічну ніч? Напевне, веселої музики, бо без неї настрій зовсім не той. Тож, довелося йти до комп’ютера та "насмикати" течку веселих новорічних композицій.
  
   
А далі - складніше: виявляється чаклуни теж полюбляють смачненько попоїсти. І не просто якихось там бутербродів чи яєшні. Він, бачте, торта вимагає. Довелося з наявних компонентів "видумувати" святкового торта - добре, що фантазія у наших волонтерів завжди "увімкнена", тож загальними зусиллями і торт "спорудили". Тепер вже чаклунові захотілося розваг - зажадав казку. Про зайців. А що за зайці без вух? - звичайно, не зайці. Треба вуха? - вуха будуть! Та ще й які - новорічні! Кожен постарався, а в кого не виходить - друзі допоможуть. Так і з вухами розібралися, і казку про те, як зайці Новий рік зустрічали продемонстрували. Залишилося останнє завдання: чаклун зажадав новорічних чудес. Тут замислилися друзі-зайці (вуха так на головах і залишилися): чарівної палички у них немає, фокусів показувати, не вміють - як виконати завдання? Та виручила книжка - вона завжди прийде на допомогу (а вас теж виручає?)! Взяли волонтери книжку "Новорічні чудеса" з книжкової виставки "Святковий карнавал" та й почитали - так і виконали усі забаганки чаклуна. І сталося новорічне диво - розчаклувалася бібліотекарка, а чаклун зник, луснув, наче мильна булька (і навіть торта не скуштував!) Довелося цього торта "рятувати" - ставити чайник, накривати стіл, щоб разом із новорічною смакотою - цукерками, яблуками, мандаринами - відсвяткувати і Новий рік, і повернення бібліотекарки. А прощання не обійшлося без сюрпризу, бо кожен під ялинкою знайшов для себе іменний подарунок. А що саме було в пакунку - це секрет! Хочете дізнатися? Приходьте наступного року в бібліотеку Новий рік зустрічати! 
Більше світлин на нашій сторінці http://www.facebook.com/media/set/?set=a.389591367802361.93502.171230409638459&type=1
  

Немає коментарів:

Дописати коментар