четвер, 17 січня 2013 р.

Святковий маскарад або Дракон Почитайлович і компанія!

Швидко промайнули зимові канікули, а волонтери Голопристанської ЦДБ встигли не тільки самі відсвяткувати, але й організувати свято біля ялинки для учасників програми "Драконове читання", бо 10 січня у читальному залі зібралися фіналісти і переможці на бібліошоу "Святковий маскарад або Дракон Почитайлович і компанія".
 
   
Казкові герої - Лісовик і Баба Яга - вигадували різні завдання для дітей, ненавмисно образили родича Дракона Почитайловича - Змія Горинича, а потім за допомогою чарівних казкових слів та заклинань перетворилися на волонтерів Макса і Соню. Щоб виправити ситуацію учасники гри були змушені вступити в інтелектуальний двобій з 3-, 5-, і 7-головими Зміями Гориничами, який закінчився блискучою перемогою. Тож, звісно, всі чекали сюрпризу від Дракона Почитайловича. А щоб чекати було веселіше Макс і Cоня перетворили учасників на казкових героїв, провели пізнавальні та розважальні конкурси, щедро нагороджуючи дітей цукерками, наче справжні Дід Мороз та Снігуронька.
 
  
Ось і настала довгоочікувана мить - в розпалі розваг з’явився з посилкою листоноша. Що ж було в ній? Солодкі подарунки, грошові сертифікати на інтернет-послуги бібліотеки, подяки фіналістам, дипломи та чудові книжки українських видавництв для переможців від Дракона Почитайловича. Тож найкращими "драконовими читайликами" стали Михайленко Аня (2 кл.),
 
Гавриленко Ліза (4кл.),
Токаюк Сергій (5 кл.),
Прядко Христина (6 кл.).
Вітаємо переможців і бажаємо казкових успіхів, новорічних чудес і незабутніх зустрічей і вражень!

Немає коментарів:

Дописати коментар