неділю, 17 березня 2013 р.

У Новій Каховці визначили найкращих читачів 2013 року


З 1 березня  по 14 березня кращі читачі бібліотек Новокаховської ЦБС і шкіл, учні 6-7 класів (переможці І етапу) готувались до участі у ІІ етапі регіонального конкурсу дитячого читання «Найкращий читач України – 2013». Форма проведення змагання – конкурс презентацій учасниками прочитаних сучасних дитячих книг, що не вивчаються за навчальною програмою для загальноосвітніх навчальних закладів та літературна вікторина.




І ось 15 березня в міській бібліотеці для дітей зібралися переможці І етапу Конкурсу – кращі читачі бібліотек.
Чотирнадцять учнів 6-7 класів змагалися за звання кращого читача – розповідали про улюблені книжки, проявляли креативність у виборі рекламних прийомів та їх презентацій, слідкували за грамотністю мовлення.
На конкурс завітав з подарунками головний партнер регіонального конкурсу Сидоренко Олександр Миколайович, депутат Херсонської обласної ради. Він привітав дітей з перемогою в І етапі, подарував кожному книжку Олекси Росича «Джовані Трапатоні».
  

Директор Центральної бібліотечної системи Петрова Людмила Миколаївна подякувала кожному учаснику і вручила почесні грамоти.
Читачам міської бібліотеки для дітей Олександр Миколайович Сидоренко подарував дуже потрібну книжку:  Шевченків «Дитячий Кобзар», упорядкований Зіркою Мензатюк, яка нещодавно вийшла з друку у видавництві Старого Лева.
Три роки поспіль О. М. Сидоренко є головним партнером конкурсу, підтримує розвиток читання дітей Новокаховського регіону. Щира подяка Вам від бібліотечних працівників і від читачів.
Після привітань конкурсанти прийняли активну участь  у літературній вікторині, яка і визачила переможців.
Переможцями стали:
Зальвовська Вікторія, учениця ІІ(6)-А класу гімназії та Дворяшина Ганна, учениця ІІІ(7)-Б класу гімназії. Вони отримали звання «Найкращий читач міста» і продовжать боротьбу на ІІІ етапі конкурсу в Херсоні 21 березня.

В. І. Карпенко
Новокаховська ЦБС
Міська бібліотека для дітей

Немає коментарів:

Дописати коментар