понеділок, 20 січня 2014 р.

Коли ти віддаєш, то ти отримуєш! …

    Так вважають дівчата-волонтери сектору абонемента Херсонської обласної бібліотеки для дітей Таїсія Мишкіна та Ліза Гоманова. Майже кожної неділі вони поспішають до бібліотеки не тільки почитати щось цікаве для себе, чи поринути у віртуальний світ, а ще й побачитись зі своїми маленькими друзями, які за рік зустрічей дуже прив’язалися до старших товаришів.
    Цієї неділі дівчата подарували цікаву історію про звірів, написану власноруч, яка особливо прийшлася хлопчакам. Бо де ще, як не у книзі та  у зоопарку можна познайомитись з такими звірями як вовк, лисиця та ведмідь. Такі точні спостереження та цікаві оповідання наблизили маленьких слухачів до справжнього лісу.



    Особливо веселими і емоційними проходять волонтерські акції у клубі «Пізнайко». Коли маленькі ручки майструють щось незвичайне, дівчата з радістю можуть і допомогти склеїти і вирізати, а почитати цікаву книжку і розважити не забудуть ніколи. Дуже полюбляє ця творча дітвора загадки і вікторини, а ще книжки послухати про сучасних героїв, таких як Даша-мандрівниця чи Смішарики.


Задоволення від зустрічі отримують усі!!!
У планах роботи волонтерів: незвичний ляльковий театр, багато корисних та приємних читань, конкурсів та цікавих розваг для малечі!

Немає коментарів:

Дописати коментар