середу, 23 вересня 2015 р.

Бібліотечні волонтери в "Іграх патріотів"!

22 вересня у Новокаховській міській бібліотеці для дітей відбувся 2 тур обласного інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини", участь у якому взяли учні 5-9 класів з усіх шкіл міста.Змагання проводилися у формі тестів, що містили питання з природи рідного краю, її історіїї, визначних подій та відомих людей.    
                       
Після тестування відбулося свято, на яке завітав головний партнер турніру Олександр Миколайович Сидоренко.                                        
                                                    
                                                                                                                    До всіх гостей, серед яких були і члени поважного журі, і бібліотекарі та вчителі загальноосвітніх шкіл міста, "звернулися" О.С. Пушкін та О.П. Довженко, образи яких, огорнуті в слова, втілили члени волонтерської бригади "Бібліоальпіністи", учні Новокаховської гімназії Єзерський Кирило та Цибульський Гліб.






Закінчилося свято нагородженням переможців 1 туру. Директор Ноковаховської ЦБС Петрова Л.М. та завідуюча міської бібліотеки для дітей Карпенко В.І. вручили усім дітям грамоти та карту "Херсонщина в кишені", а усі бібліотеки-учасниці турніру отримали ще й енциклопедію-путівник "Путешествие по Херсонщине". Фонд міської бібліотеки для дітей поповниться книгою Олександра Скорохода "Херсон: вчера и сегодня". Книги приніс у дарунок Олександр Миколайович Сидоренко. 


А завершальним акордом святкового 2 туру стало оголошення переможців, які представлятимуть Нову Каховку у м.Херсоні 20 листопада у 3 турі гри, яким були вручені дипломи та ділові блокноти. Переможцями обласного інтелектуального турніру "Ігри патріотів Херсонщини" у Новій Каховці стали: Кубарєв Ярослав - учень 5 кл. ЗОШ № 10, читач міської бібліотеки № 2; Шандра Влада - учениця 7 класу ЗОШ № 1, читач міської бібліотеки для дітей; Гребіневич Ірина - учениця 9 класу НВК № 2, читач Плодівської сільської бібліотеки. Вітаємо переможців!

  

Немає коментарів:

Дописати коментар