пʼятницю, 16 жовтня 2015 р.

День нової книги

День нової книги у Великоолександрівській ЦДБ з радісним хвилюванням дочекались учні 3 класів Великоолександрівської ЗОШ №2. Працівники бібліотеки підготували експозиції нових книг, знайомлячи з самими цікавими розділами презентованої літератури : «Все цікаве – для вас!», «Новинки ерудитам», «10 кращих книг місяця». Увагу користувачів привернули новинки, представлені на книжковій виставці «Книжкові новинки - цікавинки» та перегляді виставки періодичних видань «Час читати, нове пізнавати».

Цікавою подією Дня стала презентація книги Ольги Мальчиної «Чудеса повсякденного життя», в якій автор розповідає, як в останній день навчання перед канікулами напередодні Нового року не віщував нічого незвичайного для третього «Б». Та коли всі збиралися додому, раптом у класі з’явився Дід Мороз і запевнив, що звалився прямісінько з Місяця. Що сталося далі ? А кому цікаво, той і взяв цю книгу прочитати додому.

А для того, щоб зрозуміти, що кмітливість – дуже хороша риса, слід познайомитися з книгою Миколи Герасименка «Політ на черешні». Адже уміння знайти нехай трохи незвичний, але ефектний, а головне – правильний вихід із будь – якої ситуації цінується завжди і скрізь. Тому можна не сумніватися, що герой цієї книжки Сергійко в житті не пропаде – адже він знає безліч секретів, без кмітливості яких не розкрити. А щоб стати такими ж, як Сергійко, варто всього лише прочитати книгу «Політ на черешні». 


Дотепну історію про дівчинку Наталочку – Ниточку та дивного хлопчика Ложкіна, про дива та дружбу розповідає молодшим читачам письменник Анатолій Птіцин в своїй книзі «Ниточка і Ложкін».

Кожна нова книга в бібліотеці – це подія, це завжди таємниця і знайомство, здатне принести читачам ні з чим незрівнянне задоволення.

Немає коментарів:

Дописати коментар