пʼятницю, 2 жовтня 2015 р.

Різноманітна Херсонщина

Херсонщина дивовижний та неповторний край, з яскравими традиціями, величною історією та великими сподіваннями на майбутнє. Невипадково Херсонщину називають перлиною південного краю. Природа щедро обдарувала наші степові простори своїми багатствами. Історія створення Херсонської області, цікаві факти, відомі особистості, унікальні архітектурні пам'ятки, події культурного та мистецького життя, неповторна природа та зони відпочинку – це різноманіття тем і дало назву другому туру конкурсу «Ігри патріотів Херсонщини» – «Різноманітна Херсонщина», який відбувся 28 вересня у приміщенні Голопристанської дитячої бібліотеки. В ньому взяли участь 25 переможців першого туру зі шкільних та сільських бібліотек, які в різних вікових категоріях мали можливість продемонструвати свої знання про рідний край.
Помічниками під час відкриття та проведення заходу стали бібліотечні волонтери Гаврилюк Тетяна, Старичкова Вікторія та Корж Тетяна, які урочисто відкрили захід, провели волонтерську гру «Різноманітна Херсонщина», запросили конкурсантів до тестування.
В результаті маємо наступних переможців: Іванішена Анастасія, учениця 4 класу Новозбур’ївської ЗОШ№1, Перепелкіна Інесса, учениця 7 класу Пам’ятненської ЗОШ, Дунафт Богдан, учень 9 класу Краснознам’янської ЗОШ. Вітаємо переможців і закликаємо пізнавати свій край разом з бібліотекою і книгою, адже він того вартий!



Немає коментарів:

Дописати коментар