пʼятницю, 4 листопада 2016 р.

У друзів книг не буває сумних канікул

Чим займаються діти під час канікул ? Це питання було і є актуальним в усі часи. Відповідь проста : «У друзів книг не буває сумних канікул». Програма заходів в рамках обласної бібліотечної акції «П’ять сходинок до успіху» не дає можливості дітям нудьгувати. Ось і під час осінніх канікул актив волонтерської бригади «Грайливе сонечко» Аріша Колтига, Даринка Сторожева, Крістіна Мєльніченко, Віка Савосько допомогли бібліотекарям підготувати розважальну програму «Час розваг і час порад » для дошкільнят дитячого садочка «Сонечко».



 
Аріша та Віка загадували осінні та жартівливі загадки. Даринка – чемне ведмежатко – розповіла малятам, як правильно себе поводити в родині, серед друзів, під час відпочинку. Крістіна згадала про першу улюблену казочку всіх дітей та дорослих «Колобок» і ознайомила всіх присутніх з новою версією казки зі щасливим кінцем «Мандрівний колобок». 




«І якщо досі жива ця казка, то живий і Колобок. Вічно живий Колобок!

І це істина: "Доки існує хліб на столі, доти й існує життя», - такими словами закінчується казочка про колобка – мандрівника, якого майже кожен хотів з’їсти . Але добрі друзі врятували йому життя, повернувши додому до бабусі й дідуся. І дошкільнята не мали ніякого сумніву в тому, що не треба мати сто гри­вень грошей, треба мати щирих друзів.








Немає коментарів:

Дописати коментар