понеділок, 4 червня 2018 р.

Веселкова пригода з Братами Райдугонами

1 червня 2018 р. в Міжнародний день захисту дітей для учасників обласного фестивалю бібліотечних волонтерських бригад «KsVolonterFest-2018» був організований квест під відкритим небом: «Веселкова пригода з Братами Райдугонами».

Під час квесту гравці мали допомогти Братам Райдугонам зібрати частинки веселки, які розгубилися у Шевченківському парку.





Діти отримували листи-завдання від кожного з дракончиків. Червоний запропонував хлопчикам і дівчаткам поуправлятися у набиванні кульки ракеткою, Помаранчевий загадав, щоб за інгредієнтами діти відгадали його улюблену страву, з Жовтим грали у веселу гру «Впізнай героя казки», для Зеленого створили чудові квіткові листівки-привітання, з Блакитним пригадали різні види мистецтва та складали буріме про літні канікули, з Синім провели цікаве наукове дослідження, а Фіолетовий допоміг дітям відтворили модель нашої сонячної системи.




Зібравши всі елементи і виконавши всі завдання, юні волонтери створили яскраву веселку, що стала уособленням яскравого неповторного різнобарвного щасливого дитинства.

1 коментар: