вівторок, 12 лютого 2019 р.

"Картопляний банкет"


   Чи можливі  бенкети в дитячій бібліотеці? Можливо це нова бібліотечна послуга?  
    Діти дізналися багато цікавого про цей смачний продукт. І про історію звідки він появився у нас  на Русі, і скільки можна приготувати різний смачних страв з  картопельки.  Приймали участь в картопляних конкурсах: картопляний переворот, картопляній вікторині, «Якщо любиш ти картоплю», «Збери врожай картопляний»,  кросворд картопляний «І в саду і на городі…».
 Дуже весело проходив конкурс «Принцеса на горошині»,  навіть мами приймали  в ньому участь.  Інсценізували казку «Ріпку» новий лад.  Складали  картопляну гусеничку з прислів’їв, знищували картопляних  шкідників. А  в конкурсі «Картопляний шедевр» наше незалежне журі не змогло визначити кращу поробку, бо  дитячі вироби з картоплі були оригінальні і незвичні. За підсумками конкурсів було визначено «Містер Картофан» - волонтера  дитячої бібліотеки Лушніков Нікіта і нагороджено його  грамотою.
   Та найбільше всім сподобався дегустаційний стіл. Хочемо подякувати матусям і бабусям з 5-А класу які теж підготувалися до цього свята напекли пирогів і дерунів, рулетів і чипсів, печиво і вареників, картоплю «фрі» і запечену картоплю. 

  Всі з задоволенням пригощалися стравами з картоплі, принесеними на свято.

Немає коментарів:

Дописати коментар