пʼятницю, 15 лютого 2019 р.

Акція до Міжнародного дня дарування книжок

«Подаруй дитині книжку!»


За доброю традицією міська бібліотека для дітей кожного року проводить постійно діючу Акцію «Подаруй дитині книжку!», старт якої припадає  на 14 лютого – Міжнародний день дарування книжок.

День дарування книжок 2019 року виявився багатим на сюрпризи, теплі зустрічі і приємні подарунки.

Команда «Profiліц», вони ж учні Новокаховського техніко-економічного ліцею, долучилися до Акції, завітавши до дитячої бібліотеки з подарунком – власно підібраними книжками.

Наші бібліотечні волонтери, учні ІІІ(А) – А класу гімназії з рекламними листівками вирушили у похід за позитивними емоціями та новими книжками.

Приємно, що кожного року цього дня читачі міської бібліотеки для дітей отримують новенькі книжкові комплекти - подарунки від громадського діяча Сидоренко Олександра Миколайовича.


Та  не менш корисні та приємні подарунки від книгарні «Бібліофіль» (директор Халік Олена Михайлівна).

Тож, семикласники, які приймають участь у Всеукраїнському конкурсі дитячого читання «Книгоманія - 2019», звертайтесь до дитячої бібліотеки, - у нас є новинки, перемагати з якими легше і цікавіше!!!

Тепло зустрічали волонтерів цьогоріч у Благодійному фонді «Ігоря Колихаєва»

Діти отримали  книжки і солодощі від представника фонду Наталії Лях.

Надзвичайно приємним виявилося  спілкування  з радником міського голови Копцовим Юрієм Олександровичем.




Колектив міської бібліотеки для дітей вдячні за допомогу  людям, які нас чекали цього дня і просто зустрічним містянам, на лицях  яких яскраві шалики наших волонтерів зуміли викликати щирі посмішки.

Долучайтесь до Акції!!!
Робити добрі справи і приємно і корисно!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар