четвер, 7 березня 2019 р.

Каланчацькі «Online» бабусі»

четвер, 7 березня 2019 р.


       
   На передодні свята 8-Березня  в приміщені дитячої бібліотеки було весело і гамірно, бо запрошено було  людей поважних, людей  милих,  гарних,  розумних, мудрих які прийшли не самі, а зі своїми онуками на вечір відпочинку  «Online» бабусі». І розмова була не просто про бабусь, а про сучасних бабусь! Наші учасники заходу,  а це були  читацькі  родини - золота категорія нашої бібліотеки,  родина  Петруненко Т.Д з онуком Артемом, родина Крайнових Л.В. з онучкою Анастасією (активною волонтеркою дитячої бібліотеки), родина Каленських Н.М. з онучкою Марійкою, родина  Куріленко М.В. з онучкою Вікторією (активною волонтеркою бібліотеки) та родина Бруяко Л.К. з онучкою Дарією, які представляли свої родини  у конкурсі «Візитка» і в слайдовій презентації   з елементами відео і просто в розповіді всі присутні дізналися, що в кожній родині, в кожній сімейній біографії є своя родзинка.  А помічниками в проведені свята були комп’ютерні герої – «Смайлик»  (Зінченко І.),  «Комп’ютерна мишка» (Гиніна А.) та комп’ютерний Вірус «Чубака».  Які розважали гостей віршами та гумором. 
   Наші учасники свята з радістю згадували  чудові дні, які проводять зі своїми онуками, бо саме вони зігрівають наше  життя. А бабусі  зберігають ці спогади як коштовні намистинки на шовкових ниточках і сплітають з них візерунки  сімейної історії. Учасники  виконували різні  завдання  на комп’ютері, і  малювали, і шукали в інтернеті відповіді на питання, а онуки їм допомагали.  А родина Крайнових привітала присутніх піснею «Про маму» та ще й на французькій мові.  Інші учасники прийшли привітати пирогами, млинцями, різними смаколиками. На гостей свята - дітей та бабусь - чекали веселі конкурси та вікторини, загадки та літературно-музичні розваги .  Та найбільш складним мабуть виявився конкурс «Чорна скринька», в якому лежала річ яка колись  все працювала, і повірте не лежала, але беруть своє роки, вона вже зникла в нікуди, ніхто про неї й не згадає, а молодь  вже її не знає. А це була – дискета. На завершення онуки подарували своїм бабусям маленькі подарунки, виготовлені власноруч  з теплими побажаннями. Номінації які були раніше заплановані і «Бабуся - берегиня», і «Артистична бабуся», і «Найчарівніша бабуся», і «Найсучасніша бабуся», і «Бабуся  господиня»  
 
 






 їх всі можна було   віднести до  кожної з учасниць, тому на завершення заходу ми не змогли їх такими номінаціями відзначити, а відзначили оригінальними  призами – «золотими медалями»,  фартухами та кухонними лопатками  з авторським розписом , і  пригостили чаєм та солодощами.

Немає коментарів:

Дописати коментар