суботу, 11 травня 2019 р.

Незвідані таємниці рідної мови


Готуючи звіт про роботу бібліотеки КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» за акцією "Мрій. Читай. Досягай!", вирішили виділити мовну казку «Незвідані таємниці рідної мови».
  Рідна мова - це мова, що першою засвоюється дитиною і залишається зрозумілою на все життя. Багата і милозвучна,  вона – найпрекрасніше диво-скарбниця, в якій зберігається історія нашого народу, його душа, культура. Працівники КЗ «Нововоронцовська центральна районна бібліотека» Наталя Сисенко, Людмила Куковінець разом з учасниками бібліотечної волонтерської команди «Лідер» відкривали «Незвідані таємниці рідної мови» під час мовної казки для вихованців дошкільних навчальних закладів селища. Волонтери дітлахам читали мовні казки, бібліотекарі знайомили з перлинами народної мудрості, розвивали навички усного мовлення завдяки інтерактивним іграм, закликали дітей старанно вивчити рідну мову, багатство якої  зберігається у незліченній кількості чудових українських книг.  
   Про книжкове багатство і цінність творів українських письменників працівники книгозбірні запропонували маленьким друзям дізнатися в бібліотеці тому запросили їх на гостини.




Немає коментарів:

Дописати коментар