четвер, 27 травня 2021 р.

БІБЛІОТЕЧНОМУ ВОЛОНТЕРСЬКОМУ РУХУ БУТИ! ПРАЦЮЮТЬ "БІБЛІОЛЕШКИ"!

  Ще рік, і завершиться третя волонтерська п ятирічка, започаткованих  Херсонською обласною бібліотекою для дітей імені Дніпрової Чайки,  акцій на підтримку дитячого читання. Вже стали дорослими діти, які працювали волонтерами в «Читай і стань успішним!» та  «П ять сходинок до успіху: увімкни бібліотеку!». Їм на зміну прийшли активні читачі та друзі Олешківської центральної бібліотеки, п’ятикласники Олешківської гімназії, які успішно працюють  над реалізацією волонтерської акції «Мрій! Читай! Досягай!». 

 Наші волонтери активні в усьому: читають, співають, танцюють, грають!  Станіслав, Аріна, Софія, Аліна, Давид та  Олексій працюють під девізом: «Мрій, читай і досягай. З нами книгу відкривай!» і   отримують велике задоволення  від зустрічей з молодшими друзями.  Щоб спілкування стало успішним, дівчата та хлопці заздалегідь готуються до зустрічей  з малечею, знайомляться з новими книгами та журналами, знаходять цікавий матеріал. 


Наразі волонтери підготували для учнів молодших класів лялькову виставу «Як Колобок іде до школи». Виставу подивилися усі першокласники- гімназисти. 


Особлива атмосфера панувала у залі коли серед глядачів була присутня  перша вчителька акторів-волонтерів.




 Отримавши заряд позитиву та енергії від вдалих виступів, наші друзі поставили за мету  скласти нову цікаву казку. Нам, бібліотекарям, радісно спостерігати за залученням до читання дітей та творенням світогляду дівчаток та хлопчиків волонтерської бригади «БібліОлешки»! Мрійте, читайте, досягайте заповітних цілей та бажань. 
БІБЛІОТЕЧНОМУ ВОЛОНТЕРСЬКОМУ РУХУ БУТИ!

Немає коментарів:

Дописати коментар