неділю, 18 травня 2014 р.

Досьє на переможців районного етапу конкурсу "Найкращий читач - 2014"

Синякова Анна 2000 року народження, народилась у м.Скадовськ.
Синякова Анна. дуже яскрава, відповідальна, захоплена і життєрадісна людина. У навчанні завжди в числі перших: відмінні та добрі результати , учасниця шкільних та районних предметних олімпіад ( фізика, хімія); в класних і шкільних справах без Анни не обійтися. Це людина активної громадянської позиції, яка прагне реалізувати свої можливості і таланти. Серед однолітків її виділяє не тільки старання і цілеспрямованість, а й уміння захистити, допомогти, відстояти свою точку зору, зацікавити і захопити однокласників. Анна має різнобічні захоплення - багато читає, дуже ерудована в галузі літератури.
Любов до книги прививала мама з дитинства, вдома є велика бібліотека. Перша книга, що запам'яталась – «Дон Кіхот» Сервантеса. Найулюбленіша «Кобзар» Шевченка. Всіх вразив її виступ на районному конкурсі «Найкращий читач 2014 року» з творчим комп'ютерним проектом - презентацією «Мій улюблений письменник ». Вона є кращим читачем шкільної бібліотеки, центральної бібліотеки для дітей, а також учасницею ІІІ обласного конкурсу «Найкращий читач 2014 року». Ще Анна учасниця танцювального колективу «Фурор»( Центру дитячої та юнацької творчості міста Скадовська та району), займається бісероплетінням, вишивкою і є справжньою майстринею ( її роботи приймають участь у шкільних, районних та навіть обласних оглядових конкурсах).




Має наступні нагороди та заохочення за 2010-2014 роки :

- ІІІ місце в шкільному етапі регіонального конкурсу «Найкращий відгук на сучасну дитячу прозу» (2010)

- Учасниця Всеукраїнського конкурсу «Мій голос віддаю на захист природи» - номінація «Екологічний вірш» ( 2011)

- Диплом ІІІ ступеня за найкращий результату Всеукраїнському інтерактивному конкурсі юних суспільтвознавців «Кришталева сова 2012»

- Переможець Міжнародного учнівського конкурсу юних істориків «Лелека» ( 2013)

- Диплом ІІ ступеня за найкращий результат в регіоні в Всеукраїнській грі з української мови «Соняшник» (2013)

- Учасник районного конкурсу «Найкращий читач України-2013,2014»

- Переможець районного етапу «Найкращий читач України – 2014», відзнака за ерудицію у ІІІ обласному етапі

- Грамота за найкращий результат з біології у Міжнародній природознавчий грі «Геліантус»(2014)

Немає коментарів:

Дописати коментар