неділю, 18 травня 2014 р.

Досьє на переможців районного етапу конкурсу "Найкращий читач - 2014"

Кущак Катерина, учениця 7 класу Скадовської гімназії, народилась 09 червня 2001 року в м.Скадовськ. Катерина має широкий кругозір, любить читати, особливо пригоди та фантастику.


Вміє висловлювати власну думку, доводити її, при цьому демонструючи багатий словниковий запас. Мовлення виразне, емоційне, вміє декламувати вірші. Спокійна, врівноважена, вихована, чуйна, весела, доброзичлива, користується авторитетом серед учнів класу. Навчання приносить їй задоволення.


У свій вільний час Катерина слухає музику, грає на фортепіано, опановує мистецтво гри на гітарі , займається танцями стилю «Хіп-хоп», фотографуванням, а ще додатково займається вивченням німецької та вдосконаленням англійської мов, адже має ціль та надію навчатись за кордоном. Бере активну участь у громадському житті гімназії. Полюбляє подорожі, активний відпочинок з друзями, яких у неї чимало, адже дівчина є дуже товариською та комунікабельною. Ніколи не зупиняється на досягнутому і вірить в те, що все ще попереду.


Має наступні нагороди та заохочення

- Сертифікат Міжнародного математичного конкурсу «Кенгуру 2011, 2012, 2013» за добрий результат

- Грамота за активну участь у роботі гуртка «Ляльковий театр» (Центру дитячої та юнацької творчості міста Скадовська та району)( 2011)

- Похвальний лист Міністерства освіти і науки, молоді та спорту за високі досягнення у навчанні( 2012, 2013)

- Подяка за активну участь у громадському житті школи, району (2012)

- Диплом Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела ХХІІ» у номінації «Пейзаж» (2013)

- Диплом Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв «Кришталеві джерела ХХІІ» за особливий внесок у розвиток аудіовізуальних мистецтв (2013)

- Подяка за активну у часть у творчих конкурсах школи, району (2013)

- Учасник районного конкурсу «Найкращий читач України-2013,2014»

- Переможець районного етапу «Найкращий читач України – 2014», відзнака за ерудицію у ІІІ обласному етапі

Немає коментарів:

Дописати коментар