неділю, 18 травня 2014 р.

Третій ключ від бібліотеки – ЧИТАЧ

Кулида Олександра 2002 року народження, народилась у місті Скадовськ.


Зарекомендувала себе як здібна, дисциплінована і дуже активна учениця. Олександра активний помічник вчителя. Її відрізняють високий інтелект і активна життєва позиція . Ерудована, емоційна, допитлива, вона демонструє відмінні знання предметів, спираючись не тільки на матеріал підручника, а й використовуючи додаткову літературу.



Творча особистість, з великим захопленням приймає участь у різноманітних всеукраїнських конкурсах: «Кенгуру», «Кришталева сова», «Колосок», «Гринвіч», «Соняшник», «Геліантус», «Русский медвежонок», у багатьох з яких стала переможницею, має багато грамот та дипломів.

Також Олександра майже два роки успішно займається хореографією у танцювальному колективі «Весёлые ребята», чудово малює, співає. Має хист до математики та англійської мови. Дівчинка дуже полюбляє читати, тому і не дивно, що перемогу на районному та обласному етапах конкурсу «Найкращий читач 2014» здобула саме вона.
За вдачею Саша - лідер. Жодна справа не обходиться без неї.

Відповідальна, працьовита, товариська, врівноважена, доброзичлива, привітна і життєрадісна, душа колективу, приклад для своїх однокласників у всьому, користується авторитетом, має багато друзів.

Немає коментарів:

Дописати коментар