пʼятницю, 16 лютого 2024 р.

Майстриня дитячого казкосвіту

Сьогодні, 17 лютого, у великій українській письменницькій родині свято - день народження молодої, але вже досвідченої авторки книжок для дітей та підлітків, дослідниці "дитячої літератури" - Оксани Лущевської. Вона навчалася, живе і викладає у США, проте залишається саме українською письменницею.
За фахом Оксана педагог. Тож дуже добре розуміється на тому, що саме цікавить сучасних читачів. За час своєї письменницької діяльності вона написала і видала друком понад 50 книжок, за більшість з яких неодноразово отримувала нагороди та відзнаки на всеукраїнських та міжнародних конкурсах.
В її творах "уживаються" равлики, кити, тигри, рисі та жирафи. Є місце єдинорогам, скелетам, дивним химеркам, синій парасольці, паперовій царівні та залізному вовку.

Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки підготувала для вас віртуальну книжкову виставку-знайомство, на якій представлені дитячі твори Оксани Лущевської, деякі з яких вже зараз включені до шкільної програми НУШ.
Тож не зволікайте, заходьте та знайомтесь з книжками, які хоч і створені на двох протилежних континентах земної кулі, але при цьому об'єднують багатьох читачів.
Beige Brown Abstract Portfolio Presentation

Немає коментарів:

Дописати коментар